Op maat gemaakt!


 
Nicolaus Ottostraat 11-16 7442 DV Nijverdal
Tel: +31 (0)6 229 376 35 E-mail: info@johslooijer.nl
Naar startpagina...
Naar startpagina...
Laat u inspireren door onze promotievideo's!!

Keuken op maat

Johan Slooijer is d� specialist als het gaat om handgemaakte keukens op maat. In alle stijlen en volledig naar uw persoonlijke wens. Of u nu houdt van een landelijke of moderne keuken, dol bent op design of juist liever een stoere keuken wenst.

Keukeninrichting

Deel uw keuken geheel naar eigen wens in. Of dat nu gaat om de hoogte van het aanrechtblad of de indeling van de keukenlades. Wij maken alle houten keukenladen op maat waarbij iedere indeling en hoogte mogelijk is. Denk aan lades speciaal voor Nespressocups of grote pakken en flessen. De lades werken wij af met antibacteri�le lak zodat de hygi�ne in uw keuken gewaarborgd is. Uniek is de LED-verlichting in de lades zodat u bij het openen altijd goed zicht heeft op de inhoud. Kortom, met een keuken op maat van Johan Slooijer heeft u een keuken voor het leven.

Wat kost een keuken?

Ook �w droomkeuken is binnen uw budget mogelijk. Een op maat gemaakte keuken geeft u niet alleen de vrijheid om het geheel naar uw wens in te delen, maar ook exact de hoogte van uw investering te bewaken. Met onze ervaring en praktische instelling verrassen wij u graag met een - bij uw budget passend - stijlvol en passend ontwerp.

Een keuken op maat laten maken?

Meer informatie over een houten keuken op maat? Neemt u gerust contact met ons op.
 

Benieuwd naar de mogelijkheden?  +31 (0)6 229 376 35

 

Meer zien?

Vraag hier een brochure aan


Uw naam
 
Per post Per e-mail
E-mailadres

Straatnaam

 
Huisnummer
Toevoeging

 
Postcode

 
Woonplaats

 
Telefoonnummer